Bedrijfsbanner - Lumini - 3840x1440
Lumini

Lumini

Sinds de oprichting in 1979 ontwikkelt en produceert Lumini lampen met de hoogste fotometrische prestaties en eigentijdse ontwerpen. De werken worden bepaald door een nauwe samenwerking tussen architecten en lichtplanners.Sinds de oprichting in 1979 produceert het Braziliaanse bedrijf Lumini lampen en verlichtingsoplossingen in Sao Paulo.
Lumini heeft zich vanaf het begin geconcentreerd op de ontwikkeling en productie van lampen met de hoogste fotometrische prestaties en eigentijds design. De werken worden gekenmerkt door een nauwe en respectvolle samenwerking tussen architecten en lichtplanners. Lumini's ervaring in het uitvoeren van projecten onderscheidt zich.

Het zelfbepaalde doel van Lumini is het ondersteunen van projectspecialisten en het ontwikkelen van lampen voor efficiënte systemen. Hoogste visueel comfort, hoge prestaties en een laag energieverbruik staan dus centraal in alle overwegingen. Lumini heeft dit concept al gerealiseerd binnen vele projecten zoals woonwijken, winkels, hotels, hotels, luchthavens, ziekenhuizen, winkelcentra, enz.

Website van Lumini


Designers