Löffler

Löffler is sinds 199 jaar fabrikant van innovatieve meubelen voor internationale kantoor- en woonmeubelen2.Löffler is sinds 199 jaar fabrikant van innovatieve meubelen voor internationale kantoor- en woonmeubelen2.

Een belangrijke bouwsteen zijn draaistoelen met de gepatenteerde Ergo Top technologie voor dynamisch zitten. Klassieke en nieuwe ontwerpen van internationaal gerenommeerde ontwerpers zoals Marc Newson, Günter Beltzig en Thomas Bley worden geproduceerd door Löffler. De verzamelstukken van Löffler zijn een aanmoediging en inspiratiebron voor de steeds groeiende Löffler-serie met ongeveer 900 stoelen uit twee eeuwen, in Reichswald bij Nürnberg, waar het bedrijf is gevestigd.

Löffler creëert meubelen die de gebruiker lang in vorm, functie en kwaliteit in verrukking brengen. Het team van ongeveer 70 ervaren specialisten realiseert met competentie, enthousiasme en nieuwsgierigheid producten en diensten met de hoogste eisen. Löffler produceert bewust met partners in de regio en maakt tegelijkertijd deel uit van een internationaal netwerk van onderzoek, architectuur en design.

Website van Löffler


De belangrijkste ontwerpers