Kraud fabrikant banner / groot
Kraud

Kraud

Het label "Kraud" is opgericht door Yvonne Fehling &Jennie Peiz. Het staat voor producten "Made in Germany", zorgvuldig en met veel liefde voor detail geproduceerd.Het label Kraud is opgericht door Yvonne Fehling & Jennie Peiz. Het staat voor producten "Made in Germany", zorgvuldig en met veel liefde voor detail geproduceerd.

Yvonne Fehling & Jennie Peiz richtte hun gezamenlijke ontwerpstudio en het productlabel Kraud op in 2006.. Ze wonen en werken in Karlsruhe en München.

De producten van Kraud hebben iets tegenstrijdigs; ze volgen geen regels en overschrijden de grenzen van hun eigenlijke functies. Wie de Kraud producten bekijkt, ziet het meteen:

De grenzen tussen design en kunst, tussen functie en gekte zijn vloeiend. De Kraud-producten worden uitsluitend in Duitsland geproduceerd. De met zijde beklede Super-Light-kabels worden bijvoorbeeld geproduceerd door traditionele Duitse bedrijven en de uiteindelijke lichtproductie vindt plaats in de Caritas-werkplaatsen voor gehandicaptenintegratie.

Website van Kraud