• Gratis verzending vanaf 60 €
  • 100% klimaatneutrale verzending
  • 30 dagen retourrecht

Klein & More

"Design is meer" is al zo'n 20 jaar het motto van Gerd F. Klein, Sebastian Klein en Jan Teunen. Dit merk presenteert de wereld van de kleine maar mooie objecten.

Filter 

Kleuren  
Categorie  
Hoofdcategorie  
Aanbieding
sorteren: Populariteit  


Design is meer - de bedrijfsfilosofie van Klein & Meer

"Design is meer" is al zo'n 20 jaar het motto van Gerd F. Klein, Sebastian Klein en Jan Teunen. Dit merk presenteert de wereld van de kleine maar mooie objecten. Toen en nu heeft Klein & More zich gericht op de "blijvende waarden" - een hoge vraag naar de toekomst met innovatieve producten.

Er is geen stilstand in een collectie die zich dynamisch ontwikkelt en ontwerpers een platform biedt voor experimenten die niet altijd tot succes leiden, maar zeker tot nieuwe kennis.

Liefde voor design is eenheid

Vandaag de dag is Klein & More vooral producent en distributeur en begeleidt de producten vanaf het ontwerpidee tot en met de productie en marktrijpheid. Meer dan 121 licentieovereenkomsten met nationale en internationale ontwerpers bewijzen dat zij zich inzetten voor een goed ontwerp. Deze liefde voor design wordt door belangrijke ontwerpers wereldwijd erkend en eindigt in creatieve samenwerking ten behoeve van jonge, ambitieuze ontwerpers en collecties.

Gezien de diversiteit binnen de collectie zijn de producten van Klein & More door één element verenigd: Ze vormen tradities, zijn bestand tegen culturele trends, functioneren technisch en emotioneel, vertonen formele kwaliteiten en zijn voorzien van eerlijke esthetiek en authenticiteit. Ze zijn origineel, belangrijk, zorgvuldig vervaardigd en worden gekenmerkt door hun duurzaamheid en weerstand.

Website van Klein & More


De belangrijkste ontwerpers