Kartell van Laufen

Kartell van Laufen - Header
Filter 

Kleuren  
Hoofdcategorie  
sorteren: Populariteit  


Kartell van Laufen is een badkamerproject, geïnspireerd door het legendarische design van Kartell en de kwaliteit van Laufen. De Zwitserse badkamerspecialist en de Italiaanse designpionier creëerden een collectie die nieuwe horizonten opent.

Kartell en Laufen vonden elk de beste partner voor hun project. Een verbinding van twee bedrijven, die elkaar perfect aanvullen. Kartell wilde de wereld van de badkamerproducten betreden en Laufen wilde zijn merk en de producten aan een groter deel van de designwereld presenteren. Het verbindende element van beide bedrijven is de zoektocht naar innovatie, de bron van motivatie en passie.

Kartell en Laufen begonnen samen te werken om een volledig nieuw en innovatief concept voor de badkamer op de internationale markt te ontwikkelen: materialen die een uitzonderlijke kwaliteit hebben en tegelijkertijd het verbruik verminderen. Respect voor het milieu, de herbruikbaarheid van materialen en de vraag om de verspilling van water en energie een halt toe te roepen.

Ludovica en Roberto Palomba leidden het ontwerp van het project van Kartell en Laufen. Beide Italianen hebben sinds vele jaren een hechte band met Laufen. Het idee om samen te werken met Kartell maakte het voor L. &R. duidelijk dat het artistieke project moet worden beheerd, aangezien zij meerdere malen zijn bekroond en bekwame, ervaren ontwerpers zijn.

Website van Kartell van Laufen


Designers