Kalon - Echo Collectie

Kalon - Echo Collectie


Kindermeubilair gemaakt van 100% massief, FSC®-gecertificeerd esdoorn

Het Echo babybedje van Kalon is het eerste product van de designstudio in Los Angeles. De meubels uit de Kalon Echo Collection zijn gemaakt van 100% massief FSC®-gecertificeerd esdoorn en gelakt met verf op waterbasis. De heldere lijnen vormen een sculptuur met een vloeibare vorm. Voorwerpen die met passie voor detail zijn gemaakt, nemen vol vertrouwen een plaats in uw kamer in en worden er tegelijkertijd naadloos deel van uit. De Echo Collectie omvat kinderbedjes, bedden en laden met diverse accessoires.

In 2007 werd Kalon Studios in Los Angeles opgericht door de Simmerings, een echtpaar, kort na de geboorte van hun eerste kind. Ze besloten om deze stap te zetten nadat het voor hen onmogelijk leek om een geschikt ledikantje voor hun pasgeborene te vinden, dus besloten ze er zelf een te bouwen.

Bij de ontwikkeling van hun unieke meubels legt het ontwerpersduo achter Kalon Studios in Los Angeles veel nadruk op esthetiek, duurzaamheid, ecologie en het gebruik van natuurlijke materialen. Om lang en onnodig vrachtvervoer te vermijden, produceert Kalon zijn kindermeubilair van de Breuyn met behulp van Europese afmetingen en DIN-normen in lokale werkplaatsen met bewezen ambachtelijke kwaliteit.