Kahla - Magic Grip Collectie

Kahla - Magic Grip Collection - banner


Innovatie in porselein: De Magic Grip Collection van Kahla heeft duidelijke voordelen in gebruik.

De geïntegreerde siliconen voet voorkomt dat schotels wegglijden of klapperen. Het beschermt ook gevoelige oppervlakken. Met de Magic Grip-schotels kunt u ongestoord gesprekken voeren zonder dat er gekletter van borden en kopjes op tafel komt. Fijne oppervlakken hoeven niet langer bedekt te worden met placematten, omdat Magic Grip ze beschermt tegen krassen.

En ook het gevaar dat gerechten uit een dienblad vallen, wordt merkbaar geminimaliseerd. Niet in de laatste plaats vermindert het nieuwe serviesgoed van Kahla ook het risico dat gerechten per ongeluk van de tafel worden geklopt - een echt voordeel, niet alleen in huishoudens met kinderen.

Kahla Magic Grip: Innovatie op uw tafel De anti-slip, niet-verstrooiende en oppervlaktebeschermende schotels

De bijzondere eigenschappen van de innovatieve technologie van Kahla bieden bijna overal voordelen: De anti-slip coating laat Magic Grip toe om zelfs een ruwe boottocht te overleven. De voordelen van de speciale serie van Kahla zijn duidelijk: de Magic Grip coating is een onlosmakelijk onderdeel van het serviesgoed, waardoor het voedselveilig, vaatwasmachinebestendig en magnetronbestendig is. De ovenvaste bak- en ovenschalen van Magic Grip zijn voorzien van een zwart etiket.

Voor alle andere items zoals borden, kopjes en schalen is de innovatie een subtiel achtergrondelement. In deze versies is de siliconen applicatie transparant en bijna onzichtbaar. De Thuringse traditionele fabrikant Kahla vertegenwoordigt opnieuw zijn waarden in de Magic Grip Collection. Natuurlijk heeft het porselein de beste kwaliteit en wordt het in Duitsland gemaakt. De Kahla Magic Grip Series werd bekroond met de Red Dot Award voor deze innovatieve creatie met behoud van klassieke waarden.


 

Innovatie op de proef gesteld

Hier wordt de collectie Magic Grip porselein van Kahla uitgebreid getest door chef-kok Christoph Nauheimer. Hier worden alle kenmerken van het elegante porselein gedemonstreerd.

 

Porselein dat stilstaat als alles beweegt - Magic Grip Kitchen Collection van Kahla

Met de Magic Grip technologie presenteert Kahla een innovatie die de functionaliteit van porselein op verschillende manieren vergroot. De geïntegreerde siliconenvoet zorgt voor slipvastheid, vermindert het geluid en beschermt delicate oppervlakken tegen krassen. Magic Grip - Keuken bevat porseleinen voorwerpen voor koken, bakken en voedselbereiding uit de Five Senses en Update collecties.

 

Porselein voor je zintuigen - Magic Grip Table Collection van Kahla

Magic Grip - Tafel bevat het volledige gamma van de fijne porseleinen serie Dîner. De collectie fijn porselein voor de eetkamer zet de juiste toon. Dankzij de siliconenvoet wordt het storende gekletter van borden, kopjes en schalen geminimaliseerd tijdens een gezellige theetijd of een intiem diner. Dit zorgt voor een meer ontspannen samenzijn, diepgaande gesprekken en hartverwarmend lachen.