• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Kaether & Weise

Als nieuwkomer in dit domein had Kaether &Weise een opmerkelijk internationaal succes met haar eerste meubelcollectie "gebouwd in een minuut".


Sinds de oprichting in 1998 werkt Kaether & Weise succesvol in de winkelinrichting en is sinds kort betrokken bij eigen modecollecties met als gemeenschappelijke noemer een flexibele moderne productie op het hoogste technische niveau.

De visie van Kaether & Weise is de productie van meubels die de potentie hebben om een klassiek, ongebruikelijk ontwerp te zijn met verrassende details, ongecompliceerd, eenvoudig of modern, geen gevechten van materiaal voor prestigieuze objecten, geen bulkgoederen, maar meubels met een gevoel voor het ongewone.

Het meubilair is tot stand gekomen in intensieve samenwerking met ontwerpers. Om ook na de ontwikkeling de "baby" van hun ontwerpers te blijven, worden de meubelen door hen begeleid tot het een afgewerkt product is.

Als nieuwkomer in dit domein had Kaether &Weise een opmerkelijk internationaal succes met haar eerste meubelcollectie "gebouwd in een minuut". Stukken van deze collectie zijn al meerdere gerenommeerde designprijzen toegekend, zoals bijvoorbeeld de Red Dot Design Award in 2002, de internationale Design Award Baden Württemberg in 2002 en de IF-Award in 2002.3.

Website van Kaether & Weise


De belangrijkste ontwerpers