• Gratis verzending vanaf 60 €
  • 100% klimaatneutrale verzending
  • 30 dagen retourrecht

Joseph Joseph Joseph - M-keuken

De M-Cuisine Collection van Joseph Joseph Joseph omvat een pasta en rijstkoker, een stroper, een koelschaal en bord, een omeletkom en een 4-delige kookset.


Keukengerei & Containers voor de magnetron

De M-Cuisine Collection van Joseph Joseph Joseph Joseph bestaat uit een aantal uiterst functionele gebruiksvoorwerpen en containers waarmee u snel en gemakkelijk maaltijden kunt bereiden in de magnetron. Van een eenvoudig gepocheerd ei tot een complete maaltijd voor het hele gezin, de M Cuisine Collection containers zijn in staat om alles te bereiden zonder tijdrovend koken.

Microgolfpot voor Pasta, &Rijsteieren

De rijst- en pastakokers zijn speciaal ontwikkeld voor het bereiden van rijst en pasta. In de omeletkom kan het ei zowel gemengd als in de magnetron gekookt worden. De microgolf stroper zwepen twee perfect gepocheerde eieren in een oogwenk op en de koel-aanrakingsfunctie maakt het mogelijk om de magnetron kom en bord uit de magnetron te halen zonder handschoenen of jezelf te verbranden zodra je eten warm en gaar is.

Het hoogtepunt van de collectie is de M-Cuisine microgolfkookset, die bestaat uit een 2-liter steelpan, stoomoven, koekenpan/grillplaat en deksel. Met deze kookset kan een heel gezinsdiner worden bereid - en dit alles gemakkelijk en comfortabel in de magnetron.


 

Accessoires voor de magnetron

De M-Cuisine Collection van Joseph Joseph Joseph biedt diverse kookgerei en accessoires voor het eenvoudig bereiden van verschillende maaltijden in uw magnetron. De video toont alle gebruiksvoorwerpen en functies in één oogopslag.