Jonas & Jonas

Jonas & Jonas is een jong bedrijf in de meubelsector, dat innovatieve en individuele manieren van leven biedt: meubels voor mensen met een levensstijl.Jonas & Jonas is een jong bedrijf in de meubelsector, dat innovatieve en individuele manieren van leven biedt: meubels voor mensen met een levensstijl.

Een innovatief netwerk van ervaren marketingprofessionals, bekende designers en 'up and coming' jonge talenten, maar ook high-performance fabrikanten en designgerichte commerciële partners brengen de respectievelijke kerncompetenties samen tot een trendsettend businessconcept. Vandaag de dag is de holistische manier van denken en handelen van het bedrijf verantwoordelijk voor marktsucces, gericht op mensen en gedeeld door alle partners. Bovenal betekent succes voor hen:
Klanttevredenheid met designmeubels - een genot in het leven!

Het Jonas & Jonas productgamma is niet toevallig geëvolueerd, maar weerspiegelt de ideeën en eisen van zijn partners.
Het omvat momenteel 16 productlijnen en zij breiden hun aanbod voortdurend uit. Alle meubels zijn ontworpen als multifunctionele meubels met een tijdloos design, hoge kwaliteit en hoge functionaliteit.

Alle Jonas & Jonas designmeubelproducten zijn ontwikkeld voor interessante marktniches. Ze stellen mensen in staat om te voldoen aan hun eisen en wensen op het gebied van privé- en commercieel interieurontwerp en levensstijl.

Jonas & Jonas is een jong bedrijf, wiens innovaties zijn gebaseerd op jarenlange ervaring in de meubelmarkt. Het hoofdkantoor van de onderneming is gevestigd in Neder-Beieren. Jonas & Jonas combineert daar traditie met trends en ontwikkelingen in de meubelmarkt tot één geheel.

Website van Jonas & Jonas


De belangrijkste ontwerpers