Herstellerbanner - Jalo - 3840x1440
Jalo

Jalo

De Finse fabrikant Jalo is opgericht door vijf zakenlieden met één gemeenschappelijke visie: een wereld zonder verwondingen en sterfgevallen door brand.De Finse fabrikant Jalo is opgericht door vijf zakenlieden met één gemeenschappelijke visie: een wereld vrij van zegeningen en doden door brand. Om rookmelders in het centrum van de samenleving te plaatsen, hebben de Jalo producten niets te maken met waardige en onaantrekkelijke rookmelders in de industrie.

Waarom zou veiligheid niet stijlvol moeten zijn? Jalo ontwikkelde rookmelders die ook liefhebbers van design aanspreken, samen met Harri Koskinen en Paola Suhonen. Jalo gelooft dat stijl en design het brandveiligheidsbewustzijn zouden verbeteren. Men zal graag een rookmelder in huis hebben als het een rookmelder van het Finse bedrijf is, in plaats van het als noodzakelijk slecht te beschouwen.

Juist nu, nu rookmelders al gedeeltelijk verplicht zijn en steeds meer mensen zich richten op stijl, zijn de Jalo rookmelders een ideale oplossing voor deze generatie. Ondanks het nog jonge bedrijf reikt Jalo al enkele prijzen uit, zoals de gerenommeerde Red Dot Award. Het motto "Where safety meets design" is geen holle frase, maar staat voor innovatieve producten uit een tot nu toe verwaarloosd gebied.

Website van Jalo


Designers