IXXI - Star Wars Collection

IXXI - Disney &Star Wars Collection


IXXI x Sterrenoorlogen

IXXI breekt weg van het verre sterrenstelsel met muurschilderkunst uit een andere wereld, maar bestemd voor onze eigen wereld. De afbeeldingen van de personages uit Star Wars worden designobjecten.

De ontwerper Tim Lautensack heeft de serie Star Wars Icons IXXI gemaakt. Het bestaat uit een reeks Star Wars helden met een nieuw grafisch ontwerp. De grafische revisie geeft een moderne en coole look aan de personages, en is ook beschikbaar in een groter formaat om op te hangen in de hal of in de woonkamer. De Star Wars collectie in zowel de kleine als de grote collectie is een aanwinst in het woongedeelte.

Bijzonder opmerkelijk zijn de dubbelzijdig bedrukte IXXI-kaarten. De Stormtrooper / Darth Vader muurschilderkunst van IXXI heeft bijvoorbeeld het portret van Darth Vader aan de ene kant en een Stormtrooper aan de andere kant. Het is aan u welk portret u wilt laten zien. Het is ook mogelijk om ze gelijkelijk te verdelen om de helft van beide te zien.

Bovendien zijn de Star Wars karakters beschikbaar in pixelated versies. Voor degenen die de klassieke manier verkiezen, moeten ze een van de Star Wars filmposter kiezen. De Star Wars galaxy serie is aan te bevelen voor liefhebbers van technologie.


IXXI uw wereld

IXXI maakt van de hele wereld een muurdecoratie! Een moderne, innovatieve manier om de foto's of kunstwerken in elke kamer te presenteren.

IXXI aan de muur bevestigen

De IXXI kaarten kunnen aan de muur worden bevestigd met behulp van de connectors en de meegeleverde ophangstrips en Tesa Powerstrips. Grootte en motief zijn variabel en kunnen met slechts enkele eenvoudige stappen worden uitgebreid of uitgewisseld.