• Gratis verzending vanaf 60 €
  • 100% klimaatneutrale verzending
  • 30 dagen retourrecht

IXXI - Kunstcollectie

IXXI - Kunstcollectie
Filter 

Kleuren  
Aanbieding
sorteren: Populariteit  


Collectie voor kunstliefhebbers

De kunstcollectie van IXXI is perfect voor kunstliefhebbers en degenen die dat willen worden. IXXI werkt samen met de meest prestigieuze musea ter wereld en heeft een verscheidenheid aan foto's van de Renaissance tot heden in haar beeldbank. Partners zijn onder andere de Gemäldegalerie van Berlijn, Victoria & Albert Museum in Londen, het Rijksmuseum en het van Gogh Museum in Amsterdam, het Prado in Madrid en nog veel meer.

Zo komen de Amandelbloesem van Van Gogh, het Bloemenstilleven van de Heem of de beroemde foto "Meisje met de Parel" van Vermeer op de vierkante kaarten van IXXI. Alle motieven variëren in lengte en breedte individueel.

De IXXI beeldbank bevat niet alleen beelden die wereldberoemd zijn en in musea worden tentoongesteld, maar ook als schatten uit de archieven van de musea, die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor het publiek. Met IXXI komen deze zeldzaamheden nu bij u thuis.


IXXI uw wereld

IXXI maakt van de hele wereld een muurdecoratie! Een moderne, innovatieve manier om de foto's of kunstwerken in elke kamer te presenteren.

Bevestig IXXI aan de muur

De IXXI kaarten kunnen aan de muur worden bevestigd met behulp van de verbindingsstukken en de meegeleverde ophangstrips en Tesa Powerstrips. De grootte en het motief zijn variabel en kunnen op elk moment met een paar eenvoudige stappen worden uitgebreid of vervangen.