• Gratis verzending vanaf 60 €
  • 100% klimaatneutrale verzending
  • 30 dagen retourrecht

IXXI - Kindercollectie

IXXI - Kindercollectie


Kindercollectie door IXXI

Is er iets beters dan het versieren van de kinderkamer van uw zoon of dochter? Met de IXXI kindercollectie is de wanddecoratie nu een kinderspel.

Naast de Disney en Star Wars collecties heeft IXXI een kinderserie gelanceerd, die zowel jongens als meisjes zal aanspreken. De serie bevat Dino-motieven, foto's van speelgoed en speelse illustraties, die, afhankelijk van uw stemming, als een decoratieve collage kunnen worden samengesteld. De IXXI wanddecoratie ziet er niet alleen geweldig uit, maar is ook praktisch. Kinderen kunnen bijvoorbeeld het alfabet leren of zichzelf meten op de Nijntje-groeitabel dankzij de IXXI-kaarten.

Het konijntje Nijntje is een verhalenboekfiguurtje, ontworpen door de Nederlander Dick Bruna in 1955. Today, de minimalistische figuur is bekend bij jong en oud, en haar verhalen worden al decennia voorgelezen voor het slapen gaan. Het konijn Nijntje, haar hond Schnuffi en haar familie en vrienden verschijnen nu op de kinderkamermuur voor verschillende leerdoeleinden dankzij IXXI.


IXXI uw wereld

IXXI maakt van de hele wereld een muurdecoratie! Een moderne, innovatieve manier om de foto's of kunstwerken in elke kamer te presenteren.

Bevestig IXXI aan de muur

De IXXI kaarten kunnen aan de muur worden bevestigd met behulp van de verbindingsstukken en de meegeleverde ophangstrips en Tesa Powerstrips. De grootte en het motief zijn variabel en kunnen op elk moment met een paar eenvoudige stappen worden uitgebreid of vervangen.