• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

IXXI - Grafische collectie

IXXI - Grafische collectie

Afdrukken, illustraties, grafische patronen en pixelversies

De Graphic Collection van IXXI omvat prints, illustraties, grafische patronen en de pixelversies van de Nederlandse fabrikant voor innovatieve wanddecoraties.

De Pixel Series is een hedendaagse muurkunst gebaseerd op wereldberoemde schilderijen, Disney en Star Wars figuren en Hollywood sterren. De pixelafbeeldingen zien er bijzonder indrukwekkend uit in het grote formaat en kunnen elke kamer van de kinderkamer tot aan de hotellobby versieren.

De wallpapers van IXXI vervangen klassiek behang. De motieven variëren van historische wandtapijten tot moderne foto's. De prenten uit de grafische serie in de collectie van IXXI. Ze tonen wetenschappelijke tekeningen van planten en dieren tot aan het beeld van "De grote golf" van de Japanse kunstenaar Katsushika Hokusai; een verscheidenheid aan motieven uit de 19e en 20e eeuw.

Daarnaast omvat de Graphic-collectie een breed scala aan grafieken, wereldkaarten, patronen en illustraties. Er is voor elk wat wils.


IXXI uw wereld

IXXI maakt van de hele wereld een muurdecoratie! Een moderne, innovatieve manier om de foto's of kunstwerken in elke kamer te presenteren.

Bevestig IXXI aan de muur

De IXXI kaarten kunnen aan de muur worden bevestigd met behulp van de verbindingsstukken en de meegeleverde ophangstrips en Tesa Powerstrips. De grootte en het motief zijn variabel en kunnen op elk moment met een paar eenvoudige stappen worden uitgebreid of vervangen.