• Gratis verzending vanaf 60 €
  • 100% klimaatneutrale verzending
  • 30 dagen retourrecht

IXXI - Fotocollectie

IXXI - fotocollectie


Fotocollectie van IXXI

De fotocollectie van IXXI omvat een breed scala aan foto's die aan elke smaak voldoen. Natuur- en architectuurbeelden over natuurfotografie of abstracte, moderne motieven - het omvat alles wat een fotoliefhebber sneller doet slaan.

De architectuur- en natuurseries bevatten motieven uit de grote steden en indrukwekkende landschappen. Close-ups van wilde dieren zijn te vinden in de dierenserie. De portretserie bestaat uit indrukwekkende foto's van bekende en onbekende persoonlijkheden en verbeeldt, net als de voertuigserie, de geest van de tijd. In de zwart-wit serie komen al deze thema's samen en creëren een intense sfeer in zwart-wit.


IXXI uw wereld

IXXI maakt van de hele wereld een muurdecoratie! Een moderne, innovatieve manier om de foto's of kunstwerken in elke kamer te presenteren.

Bevestig IXXI aan de muur

De IXXI kaarten kunnen aan de muur worden bevestigd met behulp van de verbindingsstukken en de meegeleverde ophangstrips en Tesa Powerstrips. De grootte en het motief zijn variabel en kunnen op elk moment met een paar eenvoudige stappen worden uitgebreid of vervangen.

Designers