IXXI - Disney Collection

IXXI - Disney Collection

Geen producten gevonden

IXXI x Disney

IXXI presenteert met trots de IXXI x Disney collectie. Het beeldassortiment bestaat uit vele motieven van de meest populaire Disney-figuren en scènes uit de films. Deze collectie laat niet alleen kinderen sneller slaan, maar laat ook volwassenen zich wentelen in herinneringen.

In de schetsen van Mickey & Minnie Mouse reis je door de tijd, verdwaal je in Wonderland en laat je je betoveren door de vele scènes van de film. Voor de kleinste klanten is er een speciale Disney Baby, Disney Princess, Disney All Stars and Cars Collection; een schattige verzameling van beroemde Disney figuren.

Maar ook volwassenen kunnen de Disney helden uit de kindertijd terugkrijgen in de woonkamer. In de minimalistische serie zijn de personages getransformeerd tot een modern wanddecor en de pixelachtige varianten geven de motieven een abstracte en tijdloze uitstraling die je graag aan de muur hangt.


IXXI aan de muur bevestigen

De IXXI kaarten kunnen aan de muur worden bevestigd met behulp van de connectors en de meegeleverde ophangstrips en Tesa Powerstrips. Grootte en motief zijn variabel en kunnen met slechts enkele eenvoudige stappen worden uitgebreid of uitgewisseld.