IXXI - Disney Collection

IXXI - Disney Collection


IXXI x Disney

IXXI presenteert met trots de IXXI x Disney collectie. Het beeldassortiment bestaat uit vele motieven van de meest populaire Disney-figuren en scènes uit de films. Deze collectie laat niet alleen kinderen sneller slaan, maar laat ook volwassenen zich wentelen in herinneringen.

In de schetsen van Mickey & Minnie Mouse reis je door de tijd, verdwaal je in Wonderland en laat je je betoveren door de vele scènes van de film. Voor de kleinste klanten is er een speciale Disney Baby, Disney Princess, Disney All Stars and Cars Collection; een schattige verzameling van beroemde Disney figuren.

Maar ook volwassenen kunnen de Disney helden uit de kindertijd terugkrijgen in de woonkamer. In de minimalistische serie zijn de personages getransformeerd tot een modern wanddecor en de pixelachtige varianten geven de motieven een abstracte en tijdloze uitstraling die je graag aan de muur hangt.


Montage van de IXXI-kaarten op de muur

De IXXI kaarten zijn met elkaar verbonden door middel van de bijgeleverde kruisjes. Vervolgens worden ze aan de muur bevestigd dankzij de meegeleverde ophangstrips en zelfklevende Tesa powerstrips. Grootte en ontwerp zijn variabel en kunnen op elk moment worden uitgebreid of vervangen.