• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Holmegaard - Oud Engels

Holmegaard - Oude Engelse Vaas - banner

In een creatieve samenwerking tussen Holmegaard en de Deense kunstenaar en bloemist Claus Dalby is een perfecte mix van tijdloos maar tegelijkertijd modern design ontstaan: Old English, een vaasserie van helder glas die het beste van de Deense glaskunst combineert met de Engelse tuintraditie in een perfect vaasontwerp. Het doel van deze samenwerking was het creëren van een vaas- en bloemschaalserie die uitdrukking geeft aan de onmiskenbare Holmegaardse stijl die bloemen vooropstelt en ze gemakkelijk te versieren maakt.

De Old English Vase is verkrijgbaar in twee maten die geschikt zijn voor zowel gebonden boeketten als losse boeketten. De slanke taille van de vaas houdt de bloemen bij elkaar en in het onderste gedeelte van de vaas is voldoende ruimte voor de bloemstengels. De bloemen worden ondersteund door de brede, afgeronde opening en zelfs weelderige bloemboeketten blijven elegant in vorm.

De Old English Flower Bowl weerspiegelt de zachte lijnen en zachte rondingen van de vaas en verwijst naar de elementen van de klassieke amforalijnen. Flower Bowl is een klassieker uit de Britse bloementraditie. Door enkele bloesems in elegante bloemschalen te plaatsen, worden ze zwemmende blikvangers. Bovendien is dit bijzonder geschikt wanneer men alleen maar een vleugje van de bloeiende tuinschoonheden in huis wil brengen. Met slechts één of twee rozen in de Old English Flower Bowl kan op elke tafel een bloeiend hoogtepunt worden gecreëerd. Maar ook lekkernijen zoals fijn gebak of vers fruit vinden hier een stijlvolle plek.

De Old English Vases (H: 19 cm en 24 cm) en de Flower Bowls (Ø: 19 cm en 25 cm) zijn elk verkrijgbaar in twee maten.


Designers