Awesome Maps is een fabrikant van speciale wereldkaarten. Voor kinderen is er de Kids Map die hen in staat stelt om creatief te worden en de wereld te ervaren.
Geweldige kaarten

Awesome Maps

Awesome Maps is toegewijd aan de taak om te laten zien wat een wereldkaart nog te bieden heeft naast de politieke grenzen, straten en steden. Wereldkaarten over verschillende onderwerpen met gedetailleerde illustraties en nuttige aanvullende informatie.Creatieve kaarten voor globetrotters

Awesome Maps gelegen in het hart van Berlijn, Duitsland is toegewijd aan de taak om te laten zien wat een wereldkaart nog te bieden heeft naast politieke grenzen, genummerde straten en steden met bevolkingscijfers.

Wereldkaarten over verschillende onderwerpen met gedetailleerde illustraties en nuttige aanvullende informatie over waar u de beste plekken om te surfen of te skiën kunt vinden. De creatieve kaarten tonen de belangrijkste plaatsen van het voetbal of de westkust van Amerika en zijn tegelijkertijd emmer-lijsten voor de plaatsen die je in je leven moet zien.
Er zijn kaarten in drie verschillende categorieën om te versieren, te leren en te verkennen:

  • De klassieke kaarten zijn 100% handgeïllustreerde kaarten die de wens om te reizen stimuleren.
  • De ontwerpkaarten zijn prachtige, decoratieve affiches voor het woongedeelte.
  • En de makerskaarten kunnen individueel worden aangepast. Reis, herinneringen en meer kunnen worden vereeuwigd met stickers, citaten en andere dingen.

Website van Awesome Maps