• Gratis verzending vanaf 60 €
  • 100% klimaatneutrale verzending
  • 30 dagen retourrecht

Established & Sons

Established &ons is een bekroond Brits ontwerp- en productiebedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van hoogwaardige meubels en producten. Innovatie en exclusiviteit bepalen het productassortiment van Established &Sons.Established &ons is een bekroond Brits ontwerp- en productiebedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van hoogwaardige meubels en producten.

Innovatie en exclusiviteit bepalen het uiterlijk van alle Established &Sons producten.

In samenwerking met bekende ontwerpers en jonge ontwerptalenten worden bij Established &Sons belangrijke en toonaangevende ontwerpen gemaakt. Gekwalificeerde ambachtslieden en de nieuwste productietechnieken realiseren de ontwerpen.

Sinds de oprichting van Established &ons in 2004 heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een van de belangrijkste Britse designbedrijven ter wereld. Als je door het assortiment van het bedrijf bladert, wordt de breedte en variëteit van de producten duidelijk. Van de "Crate" serie van Jasper Morrison of de "Aqua Table" van Zaha Hadid tot de "Convex" spiegel van Sebastian Wong of de "Writing Desk" van Michael Young en de "Fold" en "Tank" verlichtingsreeks van de design-nieuwkomer Alexander Taylor, het assortiment van Established &ons biedt een schat aan variatie en innovatieve mogelijkheden.

Website van Established & Sons


De belangrijkste ontwerpers