Fermob - Luxemburg

Fermob Luxemburg
Filter 

Kleuren  
Hoofdcategorie  
Aanbieding
sorteren: Populariteit  


Voor de Garden Furniture collectie "Luxembourg" werd de ontwerper Frédéric Sofia geïnspireerd door de Jardin de Luxembourg. Dit is een kasteelpark in het Parijse Quartier Latin. De tuin van de 17e eeuw grenst aan het Pailais du Luxembourg, de conferentieplaats van de Franse senaat, en ligt er vlakbij, in de vorm van geometrisch strenge bloemperken en terrassen.

Frédéric Sofia ontwierp in 2004 voor Fermob een nieuwe interpretatie van de ligstoel uit dit traditierijke park. Onder de naam Luxemburg ontstond een hele collectie tuinmeubelen uit de ligstoel die de charme van de Parijse tuin bezit en die een zomerse en verfrissende sfeer verspreidt met een heldere vorm en de brede kleurencollectie van Fermob.

Het tuinmeubilair doet denken aan de prachtige pracht en praal van de historische kasteeltuin met zijn tijdloze vormgeving, maar trekt zich aangenaam terug en doet afstand van overmatige gebreken. De eenvoud van de nieuwe interpretatie wordt aangevuld met glans en zomerse frisheid door de beschikbare kleuren.

Laat u betoveren door het ruime kleurenpalet van Fermob en breng de zomer naar uw balkon, op het terras of in de tuin.

Website van Fermob - Luxemburg


Designers