Fermob - Bellevie

Fermob - Bellevie
Filter 

Kleuren  
sorteren: Populariteit  


Tuinmeubilair van aluminium &staal

Een familie vol inspiratie en goed humeur: de Bellevie Collection van de gevestigde Parijse Design Studio Pagnon & Pelhaître voor Fermob is de belichaming van de levensvreugde, zowel binnen als buiten. Het gebruik van aluminium zorgt voor een perfecte balans tussen stabiliteit en gemak en voegt het buitenmeubilair samen met de tuin. De lijnen en vormen van de meubels zijn echter zo mooi en stijlvol, dat de Bellevie Collecties ook aantrekkelijk zijn voor het interieur.

Discreet meubilair voor binnenshuis & Buitenshuis

De zachte rondingen en de geometrie van de collectie laten verschillende stijlen en tijdperken doorschijnen, wat de collectie bijzonder veelzijdig en uniek maakt. Tijdens het ontwerpproces was het belangrijk dat Bellevie al visueel een warmte en vreugde vervoerde om een aangename sfeer in het interieur en exterieur te verspreiden.

Fermob vervaardigt de meubels van de Bellevie Collection uit elektrolytisch verzinkt staal en aluminium. De buitenspecialist Fermob maakt gebruik van materialen die goed beschermd zijn voor buitengebruik en die voorzien zijn van een UV-bestendige poedercoating. Alle zitkussens zijn gemaakt van acrylvezels en op deze manier ook geschikt voor buitengebruik.

Website van Fermob - Bellevie


 

Bellevie Serie van Fermob

Een familie vol inspiratie en goed humeur. De Bellevie serie voor Fermob van de gevestigde Parijse designstudio Pagnon & Pelhaître is de belichaming van joie de vivre binnen en buiten.