ferm Living - Kinderen

ferm Living - Kinderen
Filter 

Kleuren  
Hoofdcategorie  
Aanbieding
sorteren: Populariteit  


Kleurrijk ontwerp voor kinderen

Vormen uit de Scandinavische natuur inspireerden de grafische patronen en motieven, die de Kids Collection versieren met ferm Living.

Het gelach van kinderen stroomt in ons binnen, wanneer we de deur naar het gistende Levende universum openen voor de jongste leden van het gezin. De kamers zijn gevuld met de verscheidenheid en patronen en kleurencombinaties, die overeenkomen met de onschuldige kinderen geest en waar spel en dagdromen de dagen bepalen.

Creativiteit en &functionaliteit gaan hand in hand

Het alledaagse leven met kinderen is gevuld met comfort en plezier - maar ook met logistieke en praktische taken. De hoogste prioriteit voor ferm Living is om ruimte te maken voor leven, spel en fantasie in de ontwerpen. Maar bijna net zo belangrijk is dat creativiteit en design hand in hand gaan met functionaliteit en kwaliteit van materialen.

Gecertificeerde organische materialen

ferm Living hecht het grootste belang aan de certificering van alle producten voor kinderen en aan de ecologische materialen die voor hen worden gebruikt. Dit is de enige manier waarop een collectie van hoge kwaliteit kan groeien en kinderen lange tijd plezier kan bieden.