Fabrikant banner - Eigenzinnig - 3840x1440
Eigenzinnig

Quirky

"Eigenzinnig" betekent evenveel als "vreemd". Het concept van het bedrijf is vreemd, maar bedoeld in een volledig positieve zin: Iedereen kan ontwerper worden bij Quirky."Eigenzinnig" betekent evenveel als "vreemd". Het concept van het bedrijf is vreemd, maar bedoeld in een volledig positieve zin: Iedereen kan ontwerper worden bij Quirky.

Het was een grote hindernis om eeuwenlang uitvinder te worden. Er waren veel barrières tussen een goed idee en het eindproduct: De financiering moest verzekerd zijn, de ontwikkeling was niet eenvoudig, de distributie was een probleem en ook de juridische barrières waren niet gemakkelijk te passeren. Veel grote ideeën zijn in dit proces misschien verloren gegaan.

Eigenzinnig begonnen om dergelijke problemen te stoppen door middel van het aanbieden van een platform voor de realisatie van de ideeën van iedereen in 2009. Een goed idee is genoeg - Eigenzinnig zorgt voor de rest: ontwikkeling, productie, distributie. Duizenden mensen hebben hun ideeën al gepresenteerd aan Quirky, en de beste ideeën werden geproduceerd. Daarbij concentreert Quirky zich volledig op communicatie en interactie: De jonge ontwerpers kunnen zelf beslissen over hun ontwerpen, ideeën uitwisselen en online dingen ontwikkelen. Het lijkt erop dat de toekomst hier is uitgevonden.

Website van Quirky