ThreeByThree

Three by Three Seattle producten zijn gericht op designbewuste consumenten over de hele wereld. Het ontwerpteam streeft ernaar om innovatieve, functionele en slimme producten te creëren die prestaties met visuele aantrekkingskracht integreren.Three by Three Seattle producten zijn gericht op designbewuste consumenten over de hele wereld. Het ontwerpteam streeft ernaar om innovatieve, functionele en slimme producten te creëren die prestaties met visuele aantrekkingskracht integreren.

Alle Three by Three Seattle producten zijn gemaakt van superieure materialen en worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Hun huidige lijn bestaat uit producten voor thuis, op kantoor en op school, inclusief bureau- en wandmeubels, bulletinboards, magneten, frames en boekenleggers.

Ze maken ook promotieproducten op maat en hebben samengewerkt met een breed scala aan klanten waaronder Nike, Starbucks, MTV, Herman Miller, NBA, Travel Reizen Reizen&, Bravo Networks, Negen West, W Hotels en Wired Magazine.

ThreeByThree is opgericht door Gwen Weinberg en Anita Nadelson. Gwen Weinberg is hoofdontwerper en medeoprichter van Three by Three Seattle. Weinberg richtte oorspronkelijk Pagina 29 op in de vroege jaren '90, en introduceerde het bedrijf vervolgens opnieuw als Three by Three Seattle in 1995. Haar interesse in een ontwerpcarrière begon tijdens haar undergraduate jaren aan de Universiteit van Pennsylvania, waar ze een bachelor's degree in Psychologie en Kunstgeschiedenis behaalde. Daarna studeerde ze verder aan de Philadelphia's University of the Arts, de Rhode Island School of Design en de University of Washington.

Anita Nadelson is hoofd &Verkoop en medeoprichter van Three by Three Seattle. Voorafgaand aan de oprichting van Three by Three in 1995 deed Nadelson uitgebreide zakelijke en marketingervaring op in de VS, Italië en Frankrijk. Ze heeft een bachelor's degree in geschiedenis van Connecticut College en gevorderde taaldiploma's in het Italiaans en Frans.

Website van ThreeByThree