Domus is een Duitse fabrikant van lampen. Door de spiraalvormige en doorschijnende kap is de Loop Table Lamp de blikvanger in uw woonkamer. Verkrijgbaar in de winkel!
Domus

Domus

De firma Domus - Light to Live GmbH werd in 1966 opgericht door de lampendeskundige Henning Borm in Bad Münder/Lager Saksen.De firma Domus - Light to Live GmbH werd in 1966 opgericht door de lampendeskundige Henning Borm in Bad Münder/Lager Saksen. Na het begin met de productie van lampenkappen in een oude zagerij, ontwikkelde zich snel een gespecialiseerd bedrijf.

Domus concentreerde zich al snel op de productie van hoogwaardige lampen uit hout en andere natuurlijke materialen. Domus is hiermee verbonden met de huiselijke houtindustrie in Bad Münder. Domus volgt daarbij niet alleen de snel veranderende trends, maar creëert ook de vraag naar tijdloze, duurzame lampen.

Deze gedachte wordt voortgezet door de Dipl.-Ing. Olaf Seynsche vandaag de dag, maar ook verder ontwikkeld. Naast de Duitse markt heeft Domus naam gemaakt op buitenlandse markten, als specialist voor hoogwaardige lampen uit natuurlijke materialen. Sinds het begin van de jaren '90 werden de exportactiviteiten, vooral in het verre oosten, de VS en Oost-Europa, dan ook uitgebreid. Domus - Light to Live- Lampen worden vandaag de dag in meer dan 30 landen op 4 continenten geleverd.

Website van Domus