DNS Design is een Duits ontwerpbureau. De Waterbelt is een praktische fles voor de reis, die gemakkelijk aan te trekken is dankzij de draagriem. Beschikbaar in de winkel.
DNS-ontwerp

DNS Design

DNS Design is een bureau dat is opgericht door Kai Uwe Neth en Ralph Schäflein. Naast productontwerp en interieurarchitectuur biedt DNS design complete oplossingen voor op maat gemaakte giveaways en merchandise accessoires.DNS Design is een ontwerpbureau met kantoren in Berlijn en Stuttgart, opgericht door Kai Uwe Neth en Ralph Schäflein. Naast productdesign, interieurarchitectuur en concepten voor beurzen en tentoonstellingen biedt DNS Design complete oplossingen voor op maat gemaakte giveaways en merchandise accessoires.

DNS Design werkt al meer dan 8 jaar als een gratis en onafhankelijk ontwerp- en productiebureau voor bekende bedrijven uit diverse industrieën: Bahlen, Hugo Boss, Hansa, Heineken, Jung von Matt, Leopold Vienna, Ritter Sport, SAP, Scholz en vrienden, Strenesse, T-Com, Wella, WMF.

Naast de pure designservice biedt DNS Design de klant ook de volledige afhandeling van de productie. De producten zijn dus allemaal op maat gemaakt voor elke klant.

Website van DNS Design