Red Dot Design Award 2014

Het staat voor esthetische vormen, slimme innovaties en trendsettende ideeën: de gewenste en internationaal erkende Red Dot Design Award.

De designwereld kwam op 7 juli in Essen bijeen om de winnaar van de Red Dot Award te eren: Product Design 2014 samen. Meer dan 1.200 internationale gasten reisden naar het Aalto theater voor de glamoureuze ceremonie en vierden daarna de Designers' Night in de beroemde Zeche Zollverein.

Dit heeft een lange traditie: Het designcentrum Northrhine Westfalen markeert internationaal een uitzonderlijk productontwerp met de beroemde stip sinds 1955.. Fabrikanten en ontwerpers van verschillende producten zijn in staat om hun vaardigheden in 19 categorieën te bewijzen.

Rode stip 2014: Superlatieve designprijs

De Red Dot competitie van dit jaar heeft in totaal 4.815 presentaties ontvangen, wat een nieuw record is. De Red Dot jury begon in het voorjaar van 2014 het werk van talrijke ontwerpers met 40 experts te bewijzen en besloot 72 keer de hoogste titel "Red Dot: Best of the Best". Bij het testen van de gepresenteerde werken heeft de vakjury rekening gehouden met innovatie, functionaliteit, formele kwaliteit, ergonomie, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. 1.120 producten werden in 2014 geëerd voor hun uitstekende productontwerp en 123 ontvingen de "Honourable Mention".

De speciale tentoonstelling "Design on Stage - Winnaars Red Dot Award: Product Design 2014" is nog tot 3 augustus 2014 te zien in het Red Dot Design Museum (Gelsenkirchener Street 181, 45309 Essen).

Meer informatie:
Red Dot Award: Productontwerp 2014

Producten

Filter 

Kleuren  
Producent  
Hoofdcategorie  
Aanbieding
sorteren: Populariteit