interior innovation award 2013

Het was het doel van de imm Keulen en de Duitse Raad voor Vormgeving om een onafhankelijke en branchegerichte prijs in het leven te roepen in 2002.. Het resultaat was de Interior Innovation Award: Het wordt tegenwoordig beschouwd als een van de meest gerenommeerde designprijzen in de wereld van de inrichting.

De imm cologne is de ideale drager van de wedstrijd, waarvan de organisatie onder de verantwoordelijkheid van de Duitse Design Council valt.

De Interior Innovation Award staat voor innovatieve, uitstekende prestaties op alle productgebieden, inclusief de awards Selection, Winnaar en Best of the Best. Het biedt een effectief instrument om producten op de markt te positioneren en te differentiëren als een grote mogelijkheid voor bedrijven. Maar dit is nog niet alles, de wedstrijd zet bovendien maatstaven voor de aanmoediging van jonge ontwerpers: De Interior Innovation Award wordt in 2012 voor de tiende keer uitgereikt aan drie jonge ontwerpers, de jury selecteert hen uit de talentenjacht D³ Contest 2013.

Producten