iF product design award 2012

"en de winnaar is......".

Een door iF benoemde deskundigenjury (o.a. met Werner Aisslinger, Christoph Böninger, Ineke Hans, James Irvine etc.) besprak en nam actief, kritisch en constructief beslissingen over de presentaties, van 18 tot 20 oktober 2011.

Het arriveert op 10 februari: Het internationale Forum Design uit Hannover eert officieel met de "iF product design awards 2012". Verder worden de winnaars van de iF award in Gold in de award gepubliceerd.

De "Gold"-winnaars en alle andere winnaars worden bovendien in het kader van het iF-designevenement in Hannover en Hamburg tentoongesteld.

Een aantal van de prijzen zijn vandaag al in onze Shop te vinden.

Algemene informatie over de iF-Award:

Het iF Industrie Forum Design e.V. is al meer dan 50 jaar gebaseerd op het beursterrein. De e.V., ontstaan uit de "Sonderschau formgerechter Industrieerzeugnisse" uit 1953, werd met de iF International Forum Design GmbH, die sindsdien verantwoordelijk is voor alle marktgebieden, in het bijzonder de organisatie van de gerenommeerde iF award, voltooid.

iF heeft als zelfstandige instelling een belangrijke bemiddelingsfunctie tussen design en economie en richt zich sinds vele jaren serieus op deze functie. Het zorgt ervoor dat ontwerpdiensten in een economische context succesvol zijn en dat de kennis van design in de openbare ruimte wordt verdiept.

iF staat sinds 1953. Voor competente en betrouwbare diensten op de grenzen van design en economie. Met zijn vijf wedstrijden: de iF product design award, de iF communication design award, de iF material award, de iF design award china en de iF concept award voor studenten is het "Industrie Forum Design e.V." vandaag de dag een van de grootste internationale en meest gerenommeerde design centra.

Meer informatie over:
www.ifdesign.de

Producten

Filter 

Kleuren  
Producent  
Hoofdcategorie  
Aanbieding
sorteren: Populariteit