Iconic Award - Interieurinnovatie 2018

Op 14. November 2017 besloot de jury van de ICONIC AWARDS: Innovative Interior: 30 projecten ontvingen de "Best of Best" award en wonnen zo de prijs op het gebied van ongeveer 500 inzendingen. De jury kondigde ook producten aan met de titels "Winnaar" en "Selectie" in de categorieën meubels, verlichting en textiel.

De jury van 2018 bestond uit Barbara Friedrich, designjournaliste uit Hamburg, het succesvolle ontwerpersduo Stefan Scholten & Carole Baijings uit Amsterdam, Gerhard Wolf, directeur van Funktion Möbel uit Darmstadt, de ontwerper Sebastian Wrong uit Established and Sons in Londen en Andrej Kupetz, CEO van de Duitse Design Council. Het is ook de Duitse Raad voor Design die het initiatief heeft genomen tot de prijsuitreiking, die jaarlijks in Keulen plaatsvindt.

De prijsuitreiking van de ICONIC AWARDS: Innovative Interior 2018 vond plaats op 14. Januari 2018 in het Kölnischer Kunstverein. Onder het motto "Design im Kunstverein" werden de winnaars van 15. Tot 21. Januari 2018 in het kader van de Passagen tijdens de imm cologne 2017 in de Kölnischer Kunstverein tentoongesteld. Elk jaar aan het begin van het nieuwe meubelseizoen zetten de bekroonde producten de norm voor de meubelindustrie en onthullen ze trends voor het komende seizoen.

Ook in 2018 staat traditioneel vakmanschap uit de hele wereld centraal in de ontwerpen, evenals rijke, sterke en expressieve kleuren. Zeer flexibele, veelzijdige en modulaire inrichtingsoplossingen zijn ook in de mode. Desondanks hebben de ontwerpers en fabrikanten gekozen voor heldere lijnen die een zekere lichtheid en een ontspannen filosofie uitstralen.

Meer informatie over Iconic Award - Interieurinnovatie 2018

Producten


Geen producten gevonden