Iconic Award - Interieurinnovatie 2016

De ICONIC AWARD: Interior Innovation, opgericht door de Duitse Design Council, heeft in 2016 opnieuw de meest opvallende ontwerpen geëerd.

De internationale jury van experts, bestaande uit Barbara Friedrich, uitgever van A&W Architektur &Wohnen, Andrej Kupetz, directeur van de Duitse Design Council, ontwerper Giulio Ridolfo en Gerhard Wolf, eigenaar van Funktion Möbel und Galerie, heeft meer dan 400 inzendingen beoordeeld en heeft ook dit jaar weer gekozen voor de meest innovatieve en beste ontwerpen.

"Naar de mening van de juryleden hebben de inzendingen die tijdens de Iconic Awards 2016: Interior Innovation zijn vastgesteld en gehonoreerd, op een uitstekende manier bewezen dat zij beschikken over wat nodig is om zich staande te houden in de internationale competitie". Andrej Kupetz

De hoogste onderscheiding, de begeerde "Best of Best of Best", ging naar 29 producten. Op 17. Januari 2016 werden de winnaars van de "Best of Best" award geëerd tijdens een feestelijk evenement in de Kölnischer Kunstverein. De prijs werd persoonlijk uitgereikt door de voorzitter van de jury Andrej Kupetz. De prijsuitreiking vond plaats samen met de uitreiking van de A&W Designer of the Year van het tijdschrift Architektur &Wohnen en was de opmaat voor de Interior Design Week van het PASSAGEN-programma op de meubelbeurs van Keulen.

Meer informatie over Iconic Award - Interieurinnovatie 2016

Producten

Filter 

Kleuren  
Producent  
Hoofdcategorie  
Aanbieding
sorteren: Populariteit