Duitse designprijs 2014

Na het jubileum van vorig jaar "60 jaar Design Council - 60 jaar designcultuur", gaat de Duitse Design Award in 2014. De volgende ronde in. De Design Council koos de winnaars voor de verschillende gebieden "Goud", "Winnaar", "Special Mention" en "Nominee". De "Nieuwkomer"-prijs was een eerbetoon aan de nieuwe ontwerpers van dit jaar.

De jury van 30 personen eerde vele bijzondere producten en communicatieontwerpen in 10 wedstrijdcategorieën. Een deel van de jury van gerenommeerde experts was verantwoordelijk voor het testen van de kwaliteit van de producten en projecten in alle disciplines. Ze noemden nominaties, gaven speciale vermeldingen en kozen daaruit tien "Winnaars". Uiteindelijk koos de hele jury voor elke categorie één "Gouden" winnaar.

German Design Award 2014 Ausstellung

We voldeden aan een aantal van de producten die door de Design Council 2014 zijn gekozen om de Duitse Design Award voor u in de wacht te slepen.

De Deense ontwerper Kay Bojesen werd postuum geëerd: Zijn liefdevolle en prachtige houten figuren werden geëerd als het levenswerk van de Deense overledene uit 1958, aangezien de werken het kind in elke volwassene vitaliseren - een echt tijdloos concept.

Producten

Filter 

Kleuren  
Producent  
Hoofdcategorie  
Aanbieding
sorteren: Populariteit