Designprijs van de Bondsrepubliek Duitsland

De designprijs van de Bondsrepubliek Duitsland is een van de meest gerenommeerde designprijzen in de wereld op het gebied van communicatie en productontwerp, omdat u met uw product of werk al een designprijs moet hebben gewonnen om deel te nemen. Dit is de reden waarom dit de prijs onder de awards is.

De prijs wordt sinds 1969 en elk jaar opnieuw uitgereikt door het federale ministerie van Economie en Technologie. De Stichting van deze prijs zal de nadruk leggen op de economische betekenis van design en het stimuleren van met name gemiddelde politieke standpunten.

Met de gouden en zilveren onderscheiding worden tot vijf uitzonderlijke werken uit product-, communicatie- en ecologisch design onderscheiden. Daarnaast kunnen er ook speciale voorstellingen en design nieuwkomers worden uitgereikt.

Over de DMY Berlin - organisator van de designprijs van de Bondsrepubliek Duitsland

DMY Berlin is een internationaal gerenommeerd platform voor hedendaagse architectuur, interieur en productdesign.

De organisatie bespaart sinds 2003 creatief werk en biedt nationale en internationale transparantie. Het bedrijf is gespecialiseerd in de juiste uitlijning van zowel geavanceerde ontwerppresentaties als grote voorbereide evenementen.

DYM presenteert elk jaar het International Design Festival Berlin, een van de grootste Duitse festivals voor eigentijds productdesign. Het festival heeft zich internationaal gevestigd als uniek businessplatform voor professionele ontwerpers en fabrikanten en is uitgegroeid tot de groeimarkt voor jonge, getalenteerde ontwerpers voor de ontwerppraktijk en speelt een centrale rol binnen het festival.

Vanwege de vele fouten in de pers, de vele misverstanden in de pers, legde de ministerieel adviseur Dr. Ulrich Romer uit dat de Design Award van de Bondsrepubliek Duitsland niet identiek is aan de Duitse Design Award. Beide prijzen bestaan onafhankelijk van elkaar en moeten gedifferentieerd worden.2. Het blijft belangrijk dat de German Design Award nog steeds wordt uitgereikt door de design council, de Design Award van de Bondsrepubliek Duitsland door het ministerie van economie en technologie. Het bureau DYM is sinds 2012 verantwoordelijk voor de organisatie van de Design Award van de Bondsrepubliek Duitsland en de uitreiking vindt plaats in Berlijn.

Meer informatie over Designprijs van de Bondsrepubliek Duitsland

Producten

Filter 

Kleuren  
Producent  
Hoofdcategorie  
Aanbieding
sorteren: Populariteit