ConnoxPlus. Gratis.

En tegelijkertijd onbetaalbaar.

Met ConnoxPlus wordt je een voordeelklant. Registreer je hier gratis in de Wohndesign-Shop. Profiteer van exclusieve services - als het gaat om inspiratie voor de mooiste designmeubelen en woonaccessoires. Breng je winkelervaring bij Connox naar het volgende level.

Connox Wohndesign-Shop: Design-Möbel und Wohnaccessoires

Connox

De beste designs. Wereldwijd.

Er zijn bergen van meubels en woonaccessoires. De beste designs ter wereld vind je op één plek - op www.connox.nl. Karakteristieke ontwerpen die geschiedenis hebben geschreven of de potentie hebben om dat te doen. Vind je favoriete product.

Connox 10-€ waardebon als welkomstcadeau.

Welkomstcadeau

Klantenloyaliteit wordt gewaardeerd. Vanaf het begin.

Wij willen graag je vertrouwen waarderen. Als bedankje voor je registratie kun je een waardebon voor 10 € voor je volgende bestelling ontvangen. Houd er rekening mee dat je deze voucher alleen ontvangt wanneer je je voor de eerste keer registreert. De minimale aankoopwaarde is 80 €.

5 Sterne
De service is geweldig!

Connox heeft enthousiaste medewerkers die hun best doen voor de klanten. Ik heb alleen maar positieve ervaringen opgedaan.

5 Sterne
De producten zijn geleverd zoals ik had verwacht.

Ik was positief verrast door de bezorgservice en de bliksemsnelle levering.

5 Sterne
Nog nooit zo’n snelle levering meegemaakt.

Daarnaast bieden wij vriendelijk telefonisch advies en milieuvriendelijke verpakkingen. Dankje!

5 Sterne
Mijn eerste ervaring met de verkoper is buitengewoon goed:

Levering de eerstvolgende dag. Artikel goed verpakt en in overeenstemming met de productbeschrijving. Klantenservice super.

 
 

Veilig winkelen

Kwaliteit gegarandeerd. En meermaals gecertificeerd.

Het EHI Retail Institute en duizenden klanten bevestigen: Met Connox ben je in goede handen. De gegevens zijn bij ons in de beste handen - dat verzekeren wij je. Ook tienduizenden artikelrecensies helpen je bij het kiezen van je favoriete product.

Connox nieuwsbrief met actuele woontrends

ConnoxPlus nieuwsbrief

Geïnformeerd en geïnspireerd. In een oogopslag.

Ontvang nieuws over gloednieuwe designs, de trends van het komende seizoen en de nieuwste producten. Laat je inspireren, herontdek jezelf en je woonomgeving elke week opnieuw - met tips van onze meubelexperts en bloggers. Wees als eerste op de hoogte van grote kansen. ConnoxPlus is niet iets wat je regelmatig in je postvak hebt. Op deze manier vind je je favorite items.

ConnoxPlus.

Word nu lid.

×
ConnoxPlus Inloggen

Fijn dat je je gratis wilt registreren voor ConnoxPlus.
Op welke manier mogen wij je aanspreken?

Velden met een * zijn verplicht in te vullen.