×
Connox Deals

Deze aanbiedingen zijn alleen beschikbaar voor onze geregistreerde klanten. Ontvangt u ook tot 50% korting op onze steeds wisselende meubels en woonaccessoires.

Registreer nu

Heeft u nog geen klantenaccount bij Connox? Naar de registratie

Connox Deals

Ontdek hier uw persoonlijke Connox Deals van verschillende fabrikanten. Veel plezier bij het surfen!

De Ronda fauteuil van Emu ziet er bijzonder harmonieus uit in combinatie met de Cambi-tafel, die ook door Ciabatti in dezelfde stijl is ontworpen.

Uw tuin in Indian Summer look

 Eindigt in  
Italiaans ontwerp van Fiam: hoogwaardige gardemmeubelen zoals de Amigo Aluminium Lounger. De Lounger is een elegante blikvanger voor uw tuin. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Ideeën voor uw buitenlounge

 Eindigt in  
Levensstijl en groepsproductafbeelding van de Soft kussens van Tom Dixon: De kussenovertrekken zijn gemaakt van Zuid-Afrikaans Angora geitenhaar, dat historisch even waardevol is als goud.

Gezelligheid in de nazomer

 Eindigt in  
Drieluik Nesting Table bijzettafel en Blooper LED tafellamp van Please wait to be sit. De lamp en tafel zijn perfect met elkaar te combineren.

Verlichting in de woonkamer

 Eindigt in  
Established & Sons - Filigrana Pendelleuchte- Situation -

Lichten voor uw eethoek

 Eindigt in  
Origineel 1227 klemlicht van Anglepoise in het sfeerbeeld. Dankzij de klem kan de lamp op elke plek in het rekkensysteem worden bevestigd.

Optimale verlichting op de werkplek

 Eindigt in  
Sfeervolle weergave van Ensō Black and Simple Forms-posters van Paper Collective. De Paper Collective posters zijn perfect te combineren.

Interieur in herfstkleuren 2020

 Eindigt in  
Flashsale: Umage - Merk van de maand

20% op alles van Umage

 Eindigt in  
Het Massimo - Earth Bamboo tapijt in het sfeerbeeld. Of het nu in een rijk levendig blauw als blikvanger in de woonkamer is of in een zachte nougatroos in de gang - dankzij het veelzijdige aanbod is er voor elke ruimte het juiste model.

Hoge kwaliteit & moderne designertapijten

 Eindigt in  
Auf dem Wire Regalsystem aus Eichenholz und Metallbügeln können Dekofiguren wie Kubi, Bücher, Blumen und andere Andenken und Accessoires in Szene gesetzt werden.

Leuke decoratie in het thuiskantoor

 Eindigt in  
The Palette Table - JH9 in het ambiancebeeld. De donkere versie van de tafel ziet er ook harmonieus uit. Het edele, zwarte marmer combineert perfect met het donkere tafelblad.

Stijlvol meubilair voor uw thuiskantoor

 Eindigt in  
ferm Living - Salon Kussens (vierkant) - Situatie - ferm Living - Salon Kussens - Gecontroleerd - Banner

De grote kussenverkoop

 Eindigt in