Conmoto - Riva Collectie

Conmoto - Riva Collectie


Puristisch meubilair voor binnen en buitengebruik

Een lichtpuntje op het terras en binnen: Riva herinterpreteert het klassieke tuinensemble. Eenvoudig, helder en bovenal helder en vooral weersomstandigheden. Purisme is het bepalende stilistische element van Conmoto's Riva collectie. De heldere, gereduceerde designtaal past in elke architectuur en staat toch voor zichzelf.

De Riva collectie van Conmoto, ontworpen door Schweiger & Viererbl, heeft vele onderscheidingen ontvangen voor haar heldere vormentaal en compromisloze functie. Deze omvatten de Good Design Award 2007, de iF product design award 2007, de nominatie voor de Design Award van de Bondsrepubliek Duitsland 2007, red dot 2007, en de nominatie voor de Design Award van de Bondsrepubliek Duitsland 2009.

Conmoto - Riva Collection Clear en combineerbaar

Alle Riva meubelen zijn mooi te combineren en kunnen op vele manieren gebruikt worden, niet in de laatste plaats door de heldere vormentaal van Conmoto tuinmeubelen. Alle meubels uit de Riva collectie volgen hetzelfde constructieprincipe en vormen zo een harmonieus geheel.

Conmoto produceert de Riva serie van krasvast en weerbestendig HPL (High Pressure Laminate). Het flexibele meubilair is lichtecht, vlekbestendig en uiterst robuust. Daarom kunnen ze het hele jaar door buiten worden gebruikt.

Conmoto biedt ook beschermende kappen als optie voor de Riva serie. Alle denkbare Riva producten en combinaties zijn op aanvraag verkrijgbaar. Praat gewoon met ons!


Designers