Cazador del sol

Cazador del Sol heeft als doel de zon in het dagelijks leven in te brengen. De producten van de Duitse fabrikant verspreiden een goed humeur, ook al is de lucht bedekt met wolken.Sun Catcher voor uw Garden

Ontwerper René Hildebrand heeft gekozen voor een positieve houding ten opzichte van het leven - sinds 2001 hebben de zonaanbidders talrijke installaties ingericht.

"Eten voor je ziel" Warm licht, felle glans, zacht cradling in de wind. Met de Cazador del sol Sun Catcher brengt u harmonie en zon in uw leven - of het nu schijnt of niet. Zelfs op bewolkte dagen zet de zonnecatcher onzichtbaar licht om in zichtbaar licht. Op deze manier zal elke blik in uw tuin of op uw balkon een glimlach op uw gezicht brengen.

Want licht is voedsel voor de ziel.

"Giftende zon" De fluorescerende Cazador del sol zet de lichtenergie om en schijnt helder. Volledig milieuvriendelijk en energiebesparend, zonder elektriciteit of ander gereedschap. Een effect dat wordt versterkt in de regen of schemering.

Net op het moment dat we de meeste zon missen, schijnt de Cazador del sol het felst. Gemonteerd op een buigbare, slingerende buis, is de zonnecatcher gevoelig voor de zachtste bries. Het samenspel van warm licht en zachte beweging zorgt ervoor dat de Cazador del sol een gevoel van innerlijke rust en harmonie creëert.

Website van Cazador del sol


De belangrijkste ontwerpers