Bestek gemaakt door Carl Mertens in Solingen. De traditionele bestekfabriek produceert onder andere het Taglio Kaasmes - ideaal voor fijnproevers.
Carl Mertens

Carl Mertens

In 1919 werd de door Carl Mertens in Solingen opgerichte traditionele fabrikant en zilverwarenfabriek opgericht.

Filter 

Kleuren  
Hoofdcategorie  
Aanbieding
sorteren: Populariteit  


Solingen, het stadje Solingen, is een traditierijke silvewarehoofdstad van de wereld. Al 700 jaar lang werden hier ijzer- en staalwaren, zilverwerk en allerlei snijwaren geproduceerd.

De traditionele fabrikant en zilverwarenfabriek werd in 1919. Opgericht door Carl Mertens in Solingen. Het familiebedrijf is vandaag de dag al in de 3e generatie onder leiding van Curt Mertens. De roestvrijstalen producten van de huidige producent en zilverwarenfabriek staan voor hoge kwaliteit, modern en functioneel design en ecologische verantwoordelijkheid - "Made in Solingen".

Het design van de Carl Mertens producten volgt een duidelijke lijn: functionaliteit, een eenvoudige stijl en een hoge esthetische eis.

De productportfolio van het bedrijf is ingedeeld in vier competentiegebieden: zilverwerk, gourmet, bar en tafel. De producten zijn ontworpen in samenwerking met innovatieve ontwerpers uit de hele wereld. Het ontwerp van de producten werd bekroond - en Carl Mertens werd een van de bekendste en grootste bedrijven van de designgerichte tafelcultuur.

Website van Carl Mertens


Designers