Botta Design produceert horloges van hoge kwaliteit met een leren band - gereduceerd tot de essentie. De Uno 24 Watch toont een eenvoudig en elegant ontwerp. Verkrijgbaar in de winkel!
Botta Ontwerp

Botta Design

Horloges van Botta-Design worden gekenmerkt door een concentratie op de kale essentie. Ze verwerpen bewust faddish attributen en formalistische versieringen.Botta Design maakt en ontwikkelt polshorloges sinds 1986.. Het bedrijf is al tijdens zijn studie door Klaus Botta opgericht. Botta concentreert zich bij wijze van uitzondering op het ontwerpen en ontwikkelen van kantoren, die sindsdien steeds verder zijn uitgebreid.

De Junghans-Solar-1, de UNO, de Titan-1 serie en nog meer modellen die nog steeds succesvol zijn op de markt kwamen in die tijd naar voren. Botta Design verdeelt haar eigen horloges sinds 2000. De detailhandel vond aanvankelijk plaats over het eigen agentschap "HELIX", direct genoemd "Botta-Design" sinds 200.6.

Horloges van Botta Design kenmerken zich in eerste instantie door de concentratie op de essentie. Ze zien bewust af van kortstondige trends op het gebied van modeaccessoires of formele decoratie. De doorslaggevende ontwerpkenmerken zijn functionele helderheid en veel technische esthetiek, die ook tot uiting komt in de materiaalkeuze en de verwerking.

Een embossing producttaal is het kenmerk dat alle horloges met elkaar verbindt: Duidelijkheid, uniciteit, reductie en compromisloze functionaliteit - verenigd met eigentijds design, dat niet trendy of historisch is. Naast deze basisgemeenschappelijke kenmerken zijn de afzonderlijke modellen merkbaar verschillend in hun filosofie. Elk origineel model heeft een eigen conceptueel thema, dat een specifiek karakter en uniciteit biedt. Horloges van Botta Design bieden formele en technische duurzaamheid. En om dergelijke essentiële zaken te bereiken, gebruikt de fabrikant alleen hoogwaardige materialen en componenten in de productie. De realisatie van de ontwerpen in Duitse speciale fabrikanten met tientallen jaren ervaring is daarbij bijzonder en zeer gewaardeerd.

Website van Botta Design