Bonaldo

Bonaldo is al meer dan 50 jaar actief in Italië en internationaal, omdat de producten van Bonaldo in staat zijn om de smaak van meubels op vele manieren te interpreteren met stoelen, banken, bedden en inrichtingscomponenten.Italiaans meubilair van Bonaldo: het harmonieuze resultaat van geavanceerde technologie

De Italiaanse designfabrikant is al meer dan 50 jaar actief in Italië en internationaal. Bonaldo producten zijn in staat om de smaak van meubels op vele manieren te interpreteren met stoelen, banken, bedden en inrichtingscomponenten.

Produkte von Bonaldo Na het opbouwen van een uitgebreide knowhow in de industriële metaalbewerking worden de projecten vandaag de dag, evenals de productie zelf, gekenmerkt door het gebruik en de verwerking van verschillende materialen, van spuitgegoten aluminium via flexibel, koudgeperst polyurethaan tot en met polypropyleen. Materialen die verschillend zijn maar in perfecte harmonie samenleven. De reden hiervoor is niet alleen de uitgekiende verwerking waar elke klant volledig op kan vertrouwen, maar ook de technische kennis van gespecialiseerde adviseurs.

Bonaldo is ervan overtuigd dat het alleen mogelijk is om een eigen aanbod van creativiteit en innovatie te ontwikkelen door de confrontatie van verschillende ervaringen. Ze richten zich dus niet op één, maar op vele uitdrukkingen en ontwerpers van verschillende oorsprong om altijd een vergelijking te kunnen maken die bijdraagt aan de creatieve ontwikkeling van projecten.

Het imago en de communicatie zijn ook voortdurend in ontwikkeling met betrekking tot de trends en culturen in Europa en daarbuiten.

Website van Bonaldo


De belangrijkste ontwerpers