• Gratis verzending vanaf 60 €
  • 100% klimaatneutrale verzending
  • 30 dagen retourrecht

innermost

Innermost is in 1999 opgericht door ontwerpers Steve Jones en Russell Cameron in Londen.Innermost is in 1999 opgericht door ontwerpers Steve Jones en Russell Cameron in Londen.

Zij wilden een designmerk opbouwen door samen te werken met het enorme reservoir van designtalent dat Londen te bieden heeft. Het merk moest zich in eerste instantie richten op verlichting en in de loop der tijd in een bredere collectie inbouwen.

Het lanceren van een ontwerp is altijd een moeilijke taak; de zondigste van de objecten verbergen altijd de pijn die in hun creatie ging. Elke ontwerper die hen hun waardevolle idee brengt, heeft een ander gevoel over het object en het is Innermost's taak om deze behoeften in balans te brengen en te beheren en ervoor te zorgen dat de markt ze begrijpt, accepteert en verlangt.

Vandaag de dag bestaat het bedrijf uit twee delen: het ene is gericht op het maken van wat je op deze website ziet en het andere op het doen van ditzelfde voor een geselecteerde groep kwaliteitsklanten, en het leveren van productie- en ontwerpadvies aan het assortiment en de projecten van andere mensen.

Dit jaar hebben ze veel spannende nieuwe itms gelanceerd en de plaatsen die ze op grote schaal verkopen uitgebreid. Dit brengt veel meer kennis met zich mee, omdat ze meer te weten komen over hoe mensen in alle uithoeken van de wereld tegen design aankijken; het is meestal anders. De laatste telling waren ze bezig met projecten of hadden distributies in 32 landen en de meesten van hen leken een ander type plug te willen!

Dit internationalisme wordt weerspiegeld in de oorsprong van de ontwerpers wier werk zij nu vertegenwoordigen en die uit 12 verschillende landen komen. De wereld die ze hebben ontdekt zit vol met getalenteerde poeple.

Voor hen "Hoe meer ze reizen, hoe meer ze zien, hoe interessanter de mensen die ze ontmoeten, echt een bevoorrechte reis".

Website van innermost


De belangrijkste ontwerpers