BBQ Grill

Gerelateerde categorieën: Barbecues en open haarden, Barbecue Accessoires

De geschiedenis van de barbecue gaat ver terug in de tijd, afkomstig van een speciale manier van koken van vlees op een houten platform boven open vuur rook. Dit houten platform is te omschrijven als de eerste barbecue. Caraïbische mensen kookten honderden jaren lang op deze manier hun vleesgerechten en na de komst van de Spanjaarden werd varkensvlees het belangrijkste vlees dat werd gebruikt. In principe is er tot op de dag van vandaag niet veel veranderd, behalve hoe indrukwekkend barbecues er nu uitzien. Opgemerkt moet echter worden dat het woord barbecue in de loop der tijd een synoniem is geworden voor grillen. Een barbecue roker zoals Joe's Barbeque Rookoven biedt u de mogelijkheid om snel kleine stukken vlees met een hoog vuur te koken en tegelijkertijd langzaam grotere stukken vlees in de rook te bereiden.

Hier moet je op letten bij de aanschaf

Filter 

Kleuren  
Producent  
Hoofdcategorie  
Aanbieding
sorteren: Populariteit  


Joe's Barbeque Rookoven - 16" traditie

BBQ Grill &roker - de oven met een lange traditie

Een barbecue kan familie en vrienden samenbrengen, met gegarandeerd maximaal genot. Een stressvrij samenzijn met lekker eten is een bijzonder soort plezier en zorgt voor een ontspannende ervaring. Kom samen rond uw barbecue en geniet van alle lekkernijen die u gemakkelijk kunt bereiden. U kunt niet alleen vlees bereiden, maar ook vis, groenten en zelfs verfijnde desserts. Een geheime tip om de echte barbecuesmaak te creëren: de houtsnippers van Jack Daniel's, die uw eten een unieke smaak van de beroemde Tennessee Whiskey geven. Met een design-barbecue van Dancook krijgt u het Scandinavische gevoel en de garantie van uitstekend bereide gerechten in de buitenlucht, zelfs voor kleinere gezelschappen of spur-of-the-moment barbecues. Een designer brazier is een in het oog springende, opwarmende metgezel op koele avonden.

Socialiseren en genieten bij een barbecue

Om goede herinneringen aan een barbecue te hebben, is het belangrijk om altijd de juiste barbecue-accessoires en natuurlijk het nodige keukengerei te hebben. Een paar goede grijptangen die veilig aanzetten, omdraaien en het voedsel uit de grill halen, moeten zeker deel uitmaken van uw apparatuur. De beproefde technologie van onze barbecues garandeert veiligheid en een ontspannen barbecue. Verheug u op leuke culinaire avonden!

BBQ Grill in de interieurwinkel - Uw voordelen in een oogopslag