Authentiek - MaanlandschapLunar is de witte badkamercollectie met kleurrijke accenten uit het Authentics-huis. Het ontwerp van de collectie is ontwikkeld door Edward Barber en Jay Osgerby. De badkamerproducten van Lunar bestaan uit dik, wit en hoogglans ABS kunststof wit, gecombineerd met kleurrijke, gematteerde inzetstukken.

De Lunar collectie wordt gevormd door de feitelijke en eenvoudige vormen die de functionaliteit van de producten benadrukken. De producten passen perfect bij elkaar met hun kleurrijke accenten: terwijl de buitenzijde in een witte kleur wordt gehouden, is de kleur van de inzetstukken en deksels variabel. Lunar biedt de mogelijkheid om de badkamer op deze manier in te richten. Praktisch: Lunar heeft geen hoeken en is bijzonder gemakkelijk schoon te maken.

De Lunar serie bestaat uit een tandenborstel, een drinkbeker, een zeepbakje, een zeepdispenser, muurhaken en een dekseldoos, een vuilnisbak en een toiletborstel. Met zijn talrijke producten maakt Lunar een complete en optisch gelijkwaardige inrichting van de badkamer mogelijk. De Lunar producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties zoals: wit - lichtgrijs, wit - oranje, wit - groen, wit - wit - lichtblauw, wit - mat wit - wit - matzwart.