Authentiek - Kali badcollectieKali is een collectie van Authentics voor de badkamer. Kali is ontwikkeld in nauwe samenwerking met de gerenommeerde Design-Studio Doshi Levien uit Londen. 13 accessoires uit de beste materialen, naast 12 andere functionele accessoires kwamen er nog eens 12 andere functionele accessoires bij.

Het werk van Doshi Levien is het knooppunt en de fusie van culturen, technologieën, industrieel ontwerp en vakmanschap. Nipa Doshi is geboren in India en haar visueel oosterse invloed is spannend gecombineerd met de Europese wortels van Jonathan Levien en met zijn precisie als industrieel ontwerper.

Zo is de badkamercollectie Kali een hybride: heldere lijnen en hoogglansoppervlakken wisselen fascinerend af met matte vlakken en ornamentele details. Dit alles vormt een cultureel multigeluid en een uitnodiging voor de zintuigen.

Onderdelen van de Kali badkamer serie zijn een spiegelkast, boxen, bekers, bekers, handdoekhouders, WC-borstel, zeepplaat, zeepdispenser, tandenborstelbeker, afvalbak en WC-rolhouder.