Authentics

Authentiek emobodies enthousiasme voor de taken van het dagelijks leven. Dat is de reden waarom Authentics eenvoudige, functionele en industrieel geproduceerde designobjecten voor dagelijks gebruik maakt.

Filter 

Kleuren  
Categorie  
Hoofdcategorie  
Aanbieding
sorteren: Populariteit  


Ontdek alle collecties en series van Authentics

Authentiek - een synoniem voor industriële designproducten

Authentiek emobodies enthousiasme voor de taken van het dagelijks leven. Dat is de reden waarom Authentics eenvoudige, functionele en industrieel geproduceerde designobjecten voor dagelijks gebruik maakt. In nauwe samenwerking met een groep internationale ontwerpers heeft Authentics een wereldwijd gerenommeerde collectie ontwikkeld die meer dan 100 producten omvat en de categorieën omvat: Keuken, Tafelblad, Afvalbeheer, Badkamer, Sport en Reizen. De sleutel tot de uitzonderlijke competentie van Authentics ligt in intelligente productontwikkeling en het gebruik van de modernste materialen en productietechnologieën. Voor Authentiek betekent het overwegen van een nieuw object voor dagelijks gebruik vooral nadenken over de typische kwaliteiten van het product.

Sinds begin 2001 is Authentics gevestigd in de holding Elmar Flötotto in Gütersloh. Authentics heeft vele designprijzen gewonnen, waaronder de Red Dot Award, de IF Design Award, de European Design Award en de Design Plus Award.

Website van Authentics


De belangrijkste ontwerpers