artepuro

Door het tijdloze design en de uitgekiende functionaliteit staat het merk artepuro voor waarde en exclusiviteit, waarvan de producten langer meegaan dan de tijd. De artepuro metaalproductie is een merk van de Weber Metallgestaltung GmbH.Door het tijdloze design en de uitgekiende functionaliteit staat het merk artepuro voor waarde en exclusiviteit, waarvan de producten langer meegaan dan de tijd. De artepurogeschiedenis begon in 1996 in Aken met de diplomadesigner Katrin Weber en haar man Norbert Weber. Als creatieve hoofden zijn zij samen met hun team verantwoordelijk voor de voortdurende verdere ontwikkeling en nieuwe ontwikkelingen van alle producten van het merk artepuro.

Inmiddels is het merk artepuro en zijn uitgekiende collectie niet alleen nationaal, maar ook internationaal en overtreft de rand van het bord, tot in het nabije oosten en het Aziatische gebied.

De artepuro metaalproductie is een merk van de Weber Metallgestaltung GmbH (metaalbewerking). In februari 2008 heeft de firma Weber Metallgestaltung GmbH, die gevestigd is in de keizerlijke stad Aken, haar merknaam van haar collectie gewijzigd. De merknaam Weber Metallmanufaktur werd artepuro.

Het in Aken gevestigde bedrijf produceert al meer dan twaalf jaar individuele producten uit staal en roestvrij staal voor veeleisende klanten. Of het nu gaat om elegante woon- en tuinaccessoires, poorten, balustrades of trappen - Weber en artepuro bieden hoogwaardige producten "made in Germany".

Sinds Weber Metallmanufaktur in 2001 werd uitgevonden, werd de collectie voortdurend uitgebreid, van edele woonaccessoires tot exclusieve grills, open haarden en schoorsteenvoorwerpen en schoorsteenvoorraden. Talrijke onderscheidingen en designprijzen, zoals de Design Plus 2005 of de nominatie van de Duitse Designprijs 2006, bevestigen de weg die is ingeslagen volgens de filosofie "voel de ziel van het materiaal" en de productie bewezen kwaliteitsproductie in de productie in Aken.

Website van artepuro


De belangrijkste ontwerpers