• Gratis verzending vanaf 60 €
  • 100% klimaatneutrale verzending
  • 30 dagen retourrecht

Arper

De Italiaanse Interior Design Specialist Arper is thuis in de parochie Monastir in de provincie Treviso. Arper maakt van de kamers een thuis, op kantoor en in openbare ruimtes maakt het ze mooier, uitnodigender en functioneler.De Italiaanse Interior Design Specialist Arper is thuis in de parochie Monastir in de provincie Treviso. Het jonge bedrijf dat eind jaren '80 werd opgericht, had al vroeg succes met zijn lederen meubelen. De collectie was echter al begin jaren '90 aangevuld met meubilair uit materialen als aluminium en polypropyleen.

Innovatie en evenwicht. Transversaliteit en originaliteit. Ethiek en esthetiek. Arper maakt van de kamers een thuis, op kantoor en in openbare ruimtes maakt het ze mooier, uitnodigender en functioneler. Het concept en het doel van het bedrijf is bij te dragen aan de verbetering van de levenskwaliteit van hun producten, niet alleen op het gebied van esthetiek, maar ook op het gebied van ergonomie, kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu.

Een missie waarbij de creativiteit van internationaal erkende ontwerpers wordt gecombineerd met de allesomvattende zoektocht van het Italiaanse bedrijf naar het uitzonderlijke. Nieuwe productideeën krijgen een concrete vorm door de ontwikkeling van gepatenteerde technologieën. Door het creëren van een systeem van perfecte kwaliteit. Door de bescherming van het milieu door minder vervuiling en een respectvolle en bewuste omgang met hulpbronnen.

Website van Arper


De belangrijkste ontwerpers