Koop Anta lampen zoals vloerlamp, bureaulamp of hanglamp in een fijn en discreet design in de winkel. Helder, mooi licht doorbreekt de duisternis.
Anta

Anta

Veel lampen van Anta hebben overeenkomsten: awsome Design met een sobere vorm, mooi licht, elegant materiaal, beste productie - en dat alles al meer dan 25 jaar.

Filter 

Kleuren  
Aanbieding
sorteren: Populariteit  


Lichtbronnen - met andere woorden lampen van alle soorten - zijn de meest rudimentaire elementen van onze interieurdecoratie. Dat is het leidende principe bij Anta, de kleine en fijne lichtfabrikant uit Schenefeld bij Hamburg, die zonder twijfel tot de beste Europese fabrikanten in zijn branche behoort - en dat al meer dan 25 jaar.

Wat is er speciaal aan ANTA lampen? Eenvoudig: Goed licht, vorm en kwaliteit. Ze zijn ontworpen door topontwerpers. De diversiteit - zoals u in deze catalogus kunt zien - is op geen enkele wijze verminderd. De minimalist vindt de juiste lamp voor zijn/haar tafel of bureau, maar ook iemand die de voorkeur geeft aan minder strenge vormen.

De lampen van deze veelzijdige collectie hebben echter zeker iets gemeen: 
Eersteklas design gereduceerd tot de meest essentiële lijnen, troostend licht, de fijnste materialen, de beste afwerking. En nog een ander belangrijk kenmerk: Een ANTA-lamp is ook een sieraad, ook al staat hij overdag niet aan.

Website van Anta


Designers