ames - caribe

Het designmerk Ames produceert onder andere meubels voor de buitenruimte. De caribe Dining en Lounge Chair zijn gemaakt van een zwart stalen frame.


Geschikt voor buiten, kleurrijk gevlochten meubels

De caribe collectie, die een deel van de ames Sala collectie vertegenwoordigt, is ontworpen door de ontwerper Sebastian Herkner tijdens een unieke designreis door Colombia. Hier woonde de ontwerper lokale ambachtslieden bij, van wie de traditionele productiemethoden van de ene generatie op de andere worden doorgegeven.

Geïnspireerd door de fascinerende cultuur van Colombia en de ceremonie van de speciale vaardigheden van de ambachtsman, heeft Sebastian Herkner onder andere de serie caribe ontworpen, die modern design combineert met traditioneel vakmanschap.

Weefstoelen domineren de kuststreken van de Colombiaanse Caraïben. Op basis hiervan zijn een stoel, een loungestoel, een hoge en lage bijzettafel en een rieten tafel gecreëerd. De serie wordt geproduceerd in 6 vrolijke, frisse kleurencombinaties.


 

ames Sala Collectie van Sebastian Herkner

De caribe collectie, die een deel van de ames Sala collectie vertegenwoordigt, is bedacht door de ontwerper Sebastian Herkner tijdens een unieke Design reis door Colombia. Hier woonde de ontwerper lokale ambachtslieden bij, van wie de traditionele productiemethoden van de ene generatie op de andere worden doorgegeven.

Designers